Oreca är, en av, depån.se största samarbetspartner. Deras kunskap och breda sortiment gör dem till en av Europas största leverantör av motorsport tillbehör.

oreca

Oreca racing

Konkurrens har legat i centrum för ORECA sedan det skapades. En mans, Hugues de Chaunacs, passion för sportutmaningar har ständigt fått företaget att tänja på sina gränser och anta utmaningar i alla möjliga terränger, med ett enda mål: att vinna. Definitivt dygdig, seger är den som driver ORECAs män och kvinnor att ge det bästa av sig själva.

oreca

Från touring-sedaner till GT-bilar, från ensitsiga till prototyper, från kretsar till rallyräder, företaget har byggt upp multidisciplinerfarenhet genom att utveckla operativ teamexpertis på högsta nivå.

Teamet utvecklar alla kompetenser hos ett team (på banans utveckling, upplägg, tävlingsstrategi, teamdrift, etc.), och är en stor spelare i tävlingen i sitt eget namn eller på uppdrag av tillverkare för vilka det är en global partner till deras officiella program.

oreca

På vägen mot att fullborda ett halvt sekel av närvaro inom motorsport berikar företaget sitt kunnande dagligen tack vare nya projekt och nya samarbeten. En formidabel affärsdynamik kombinerad med hållbarhet inom motorsportbranschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din varukorg